Thursday, September 13, 2012

cerita di kelab malam

salam blogger
apa pendapat korang dengan wajiah baru blog ni
(kalau ade yang perasan la sedikit perubahan)

so hari nak share 1 story dengan rakan-rakan blogger
jom layan citer ni

cerita hanyalah rekaan semata-mata
tiada katan dengan yang hidup mahupon telah ditanam

-------------------------------------------------------------




moral of the story :
1) don't judge a book by it's cover
2) tak semua orang yang pergi ke club tu orang jahat
 ( termasuk la orang keje jabatan pencegah maksiat yang buat serbuan)
3) jangan muntah dekat muka orang lain..cruel giler

123 comments:

Lee-kun said...

betul2..jgn muntah kt muke org len..x elok..muntah kt muka sdr esp qilah tuh.. XP

KorN said...

amboi semua club ade mention kat atas tuh.. pernah pegik ekk edy? haaaaa kantoi... ahahahaha

iKhRam said...

walaupun tak semua yang pergi club tu jahat...

tp kalau boleh elak, elak la ke club tu.. byk kemudharatan dari kebaikan.

ct cheery said...

haha..terbaek lah moral.
tp apa ada dalam club tu edy?

Adam Haiqal said...

hahahah comel gile kartun2 ni!

Akhelaken said...

wah,blog dah cantik skrg barula berseri sikit.heh.

lawak ni mcm pernah dgr dulu,tp dgn kartun tu lawak dia makin menjadi..syabas2x :)

aimi adilah said...

cite sal muntah teringat pena sembur AIR kat kawan... ahahahha dh macam tok bomoh ary 2 sembur air kt kawan.. ahahhaahhahahaha

blog not bad.. tapi kan chantek yg dulu ag =)

just pendpat sy =)

yoon da-hyun said...

nama isteri : qilah .
nama suami : robert .
hahaha ~ mesti suami dia mat salleh kan ???
haha !!!

Anasyg said...

nice background baru, hehe-Hye Edy..wink2 minx duit raya. :) hari ni bulan syawal lagi kan kan kan. :)

widiea azira said...

perghhh semua nama clud dy mention. .dh pg servey ke sblm ni? haha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

haaaaa.... kan dh kena muntah.. ada jew.

Atiqah Wadiah said...

muntah kuning~eeeuuwwwww

aku HaniAsyira said...

bubuh nama lain, lain kali.. ni nama hani lak.. hahaha..

elok pe muntah kat dia.. ahaks

Nurrul said...

HAHA , hampehh ! :"P

*EEHH , betul ke blog Cik Edy niee ? ?
Ke cek salah masuk blog.. ^^ yg lama tetap menawan.. hee

faizal mohd said...

biasanya moral yang terakhir mesti lawak. haha

EH - Eklamasi Holistik said...

Nice wajah baru blog Edy.
Untung dapat suami (Robert) mcm citer ni...

Hanif Idrus said...

jangan muntah kat muka orang ...hehehehe

Mr.She said...

kahkahkah. hamekk! adoi sakit perut gelak >_<

cantik header! :))

faridah nazurah said...

haha hambek kau muntah kuning tu.. siap ada tulang ikan. jijik sungguh, haha

ramai je kwn2 aku yg clubbing, tp aku rasa xde la pulak dorang ni jahat ke hape. okey je.

Zharif Azis said...

lawak lah cerita nya , terketawa-ketawa bila baca =D hahaha

caliph shuriken said...

kasi bedung jaa si qilah tu, haha...

3no gr33ny said...

bertuah =)

Fiq Fikri said...

ya betul,nak cri awek masuk club tak salah ahahahaha..:D

Bitt (double IS) said...

hahahaahahha agree!

yup ade perubahan layout :)

KorN said...

updated pat...

fadzli Amir said...

Cantik perubahan....hehehhe...lawok...makan sekali sepinggan mana tak muntah...

Poi Blogger said...

ahahhaha,, terbaek punye entry,, ahhaha

Tinta Lana said...

Assalammualaikum edy.

Aku komen tang wajiahhh baru lah ya.

Umumnya, memang lebih baik dari sebelumnya.. tapi tak banyak beza sgt kan? more to header ngn backgrd galaksi,ke bintg blkg ni :)

Aku tau..aku tak layak menegur tentang ni..cuma, ak rasa, ko ada cara,identiti sndiri. Ia akan lebih baik kalau ko balancekan sidebar kiri kanan..takpun,buat satu sidebar ja edy..Widget yg kurg penting, tak perlu letak..ok, tu jep >_< Maaf ya, maaf kalau tersilap kata,hehehe

ஜ miss klanika ஜ said...

hehe. edy kau kaki clubbing gk ke ?

Alif Ismail said...

Asalkan background blog hitam, semuanya Okeh...hihihi...

Kretif betul jalan cite katun nih...hihihi...

fiqah hamed said...

lol..yang hani muntah tuh kari ker..terbaik betul..hehe.. (:

*lama tak singgah*

TSYA'Z (~_^) said...

wah. 1st tgk dah tau dah die tukar lg header n background blog. rajin benor kamu ni ye cik edy. :))

boni kacak said...

hahahaha..masuk kelab sebab nak cari bini sendiri.hehe

missSenget said...

muntah pelangi, boleh kot..?


hahah..

Everything's Everythings said...

hahahahah kelakar2 xD

First sbb dia pergi disko nk cari bini dia

2nd sbb dia telan semua kerepek tu sendiri, kata nk rasa sikit je hahaha

Si Matatajam said...

Ha ha padan muka sebab kena muntah..tu la clubbing sangat. Nice story dik..

khairul said...

blog eddy semakin mantopp dah hehe

|| amira || said...

muntah pelangi xD

amranaiman said...

wah sudh berwajah baru :) bagus ade moral cite cikgu ni :D haha

♥ sitifarhana ♥ said...

hahaha..lawak dan bestt...hehe

CikguShasha ^ ^ said...

moral tu, perlu ubah sikit kot
**kalau rase xde kepentingan ke disko, xyah jejak, hehe

Norashiqin Kamaruzaman said...

wahh dah berwajah baru...huhu...ade universe kat belakang...

hoho...membe dia tu mandai2 je ...konon2 nak layan lah kan...padahal sedap je merembat kerepek timun tu...


last2 muntah...haha...taleyhh blah...

Sha Messy said...

key header awak cute sangad.
hehe. ye betul tapi kalau boleh elak2x lha gi club tu ye (:

zanairin said...

hahaha.. kerepek timun?? mohon pos sikit.. tak pernah try..XD

the malay male said...

moral : dengar cerita biar sampai habis..jgn separuh2... huhu

O CIKTEDDY said...

club amende tu?tobat x penah dgr..hang cari kt google ka?hek3

moral story best.huhu

CekbOlat-bOlat said...

haaaaaa.. kerlass kau jahh.. semua club kau masukk.. haha :D

Rizal Murad said...

Wakaka.....ingatkan kluar api scene last tu...kerepek timun??? Btw nice.. :>

farah amirah said...

hoyehhh mkin berseri-2 weh. terbaiklah :)

stju gila part moral cite neh.
hee. yg plg best jgn muntah kat muka org. geliii kot. ahhaha

Isabel Diaz said...

Menyinggah utk dgr cerita sunbae sya.. heheh..

Background blog makin cantik lh :) Tp x biasa lh tgk sidebar kanan tu. saya rasa susunan yg dulu lebih cool :)

wafiy suzly said...

perangai die mcm haram, hahahahha

profmie said...

ciss..ade ke g munth kt muke org len...
lawk jg cite ats ni..ade moral value lg..

syabab said...

haha..mane adey tau nama2 club nie?hehe

Cik Yatt said...

betul jgn judge org pada luaran..kdang nmpk alim..tapi....

muntah kat org tu mmg kjam..haha

kiera'sakura said...

kesian kat suami dia.. x pepasal laki dia pulak jadi pengkelab setia grrrr

Telor Power said...

eh....nama club tu betul2 ada ker bro

kay_are said...

siap sebut name kelab.. macam pernah pergi je bro? =P

dyabunga said...

hahaha..xpasal2 dpt muntah..yek

Masz Sidek said...

hehehe... dia yg nuat hal bukan suami dia... memang padan dia kena muntah... ;p

Nong Andy said...

hehehehe.. terima kasih encom sebnab buat haku sengih sendiri.. aku rasa napalah aku xde bakat melukis kartun bila tgk kartun ko ni hehehehe...(nada cemburu)

hyz said...

hahahha siot punya bini

Edy Fee said...

lee kun- hbis nak muntah kat mana

Edy Fee said...

korn- alamak yeke.takde la

Edy Fee said...

ikhram- betui2

Edy Fee said...

cheery- edy pon tatau la.hahaha

Edy Fee said...

adam haikal- hehehe time ksih

Edy Fee said...

akhlaken.hehe mmg lawak recycle je

Edy Fee said...

aimi- yang dlu yer? hurmmm alamak air takpe la

Edy Fee said...

yoon- hhehehe haha tau takpe

Edy Fee said...

anasyg- eheh time ksih bro

Edy Fee said...

widea- hehe tatau la nak ckpa...haha

Edy Fee said...

leeza- ehehhehe tau takpe

Edy Fee said...

atiqah- hijau pon bleh

Edy Fee said...

haniasyira- hehehe nama hani sedap

Edy Fee said...

nurul- jejejeje btui la ni.ahaha

Edy Fee said...

faizal- jejejeje tau takpe

Edy Fee said...

EH- cari la sorang

Edy Fee said...

hanif- tui2

Edy Fee said...

mr she- jejeje time kash

Edy Fee said...

faridah- hehehehe btui2...ok je tengok la kwn cmne

Edy Fee said...

zharif- time ksih sudi bace

Edy Fee said...

caliph- bdung mcm dulu2

Edy Fee said...

3n0- ape yg bertuah

Edy Fee said...

fiq- haha tu bukan aweek.hahaha

Edy Fee said...

bitt- eheh time ksih

Edy Fee said...

korn- sabar sat

Edy Fee said...

fadzli- jejeje tau takpe

Edy Fee said...

poi- jeejej time ksih

Edy Fee said...

tinta- akan diubah

Edy Fee said...

miss klanika- jejeje takde la

Edy Fee said...

alif- time ksh pndgan

Edy Fee said...

fiqah- ehhehe

Edy Fee said...

tsyaz- pengunjung setia ni.hahaa

Edy Fee said...

misssenget- boleh nje.hehe

Edy Fee said...

everything ahha mlampau cri bini kat disko.ahha

Edy Fee said...

matatajam- ahah kan

Edy Fee said...

khairul- takde la.eheh

Edy Fee said...

amira- bloeh2

Edy Fee said...

amranaiman- jejejeje time ksh

Edy Fee said...

farhana- ime ksh

Edy Fee said...

shasha- haha jelez la tuh

Edy Fee said...

norasyiqin- jejeje hahah kerepek timun

Edy Fee said...

sha messy- jjejeje tau takpe

Edy Fee said...

zanairin- ehjhehehe haha tatau la nak wat

Edy Fee said...

malay male- hehe ape tu

Edy Fee said...

teddy- hehe ahah ye la tu tatau

Edy Fee said...

cekbolat- jejejeje takde la

Edy Fee said...

rizal- ahha nak ke

Edy Fee said...

farah- jgn muntah yer

Edy Fee said...

isabel- ahah sunbea ye.hahahaha

Edy Fee said...

wafiy- jgn marah2

Edy Fee said...

profmie- mg sentiasa ade

Edy Fee said...

syabab- haha tatautatau

Edy Fee said...

cik yatt- jejeje haha betul kejam

Edy Fee said...

kiera- pengkelab po boleh

Edy Fee said...

telor- betul la ade

Edy Fee said...

kay are- take la

Edy Fee said...

dyabunga- jhehehe tau takpe

Edy Fee said...

masz- haha pdan muka je kan

Edy Fee said...

nong andy- edy pon takd ela bkaat tu.just try2 he.tak hebat pon.ehhe mohon jgn jelez

Edy Fee said...

hyz- ehhehehe siot jew

aswadz said...

ish3... cian kat suami cari sampai kena masuk kelab mlm. awat x ajak suami clubbing skali...

Anonymous said...

I vіsited ѕeveral blogs except the audio fеaturе for audіo songѕ present at this website iѕ genuinelу superb.



my blog ... payday loans

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...